Az elért domain név érvényes,

de a tulajdonos nem kért webszolgáltatást a domain névhez

vagy nem újította meg azt!

Amennyiben úgy gondolja, hogy ez az oldal hibásan jelent meg vagy egyéb
közlendője van kérjük ossza meg velünk erre a szövegre kattintva.

Kérjük ellenőrizze le a címet!
Esetleg használja a fenti keresőt!
Regisztráljon magának domain nevet a www.telit.hu weboldalon nagykeráron!
telit_80_25
 • Devizahitel – A bankoktól még nem érkezett kereset, a felfüg- gesztéseket soron kívül intézik
  Nem érkezett kereset a pénzintézetektől a devizahiteles szerződések egyoldalú szerződésmódosításainak tisztességtelensége tárgyában a Fővárosi Törvényszékre – közölte a bíróság sajtótitkársága. Eközben az ország bíróságain megkezdték az adósok és a pénzintézetek között már folyó perek soron kívüli felfüggesztését.
 • Csütörtökön lemondott, hétfőn visszatért Jacenyuk
  Múlt heti lemondása után hétfőn ismét munkába állt Arszenyij Jacenyuk ukrán kormányfő és felszólította a parlamentet, hogy rendkívüli ülésen fogadja el azokat a kormányjavaslatokat, amelyeket előző héten még csak napirendre sem tűzött.
 • Kedden az egész országban lehetnek intenzív esőzések
  Keddre az egész országra figyelmeztetést adott ki felhőszakadás veszélye miatt a meteorológiai szolgálat. Több megyében heves zivatarok is lehetnek.
 • A BATE befutott Debrecenbe
  Megérkezett Debrecenbe és már a keddi mérkőzés helyszínén tréningezett a fehérorosz BATE Boriszov együttese, amellyel a Bajnokok Ligája-selejtezőjének 3. fordulójában csap össze a DVSC-TEVA futballcsapata.
 • Helyrerázzák a Nagyerdőt
  Valószínűleg akad olyan, aki még ki sem józanodott az idei Campus Fesztivál megpróbáltatásai után, de a szervezők máris azon fáradoznak, hogy a rendezvénynek helyt adó terület mihamarabb visszakerüljön eredeti állapotába. A Nagyerdőn egy héten át zajlik majd a fesztiváldíszletek és az egyéb elemek bontása, a helyszín helyreállítása.
 • NBA – Az Oklahoma nyerte a döntő nyitányát
  Oklahoma City, 2012. június 13., szerda (MTI) - Az Oklahoma City Thunder nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjének nyitányát, miután hazai pályán 105-94-re legyőzte a Miami Heatet.