Az elért domain név érvényes,

de a tulajdonos nem kért webszolgáltatást a domain névhez

vagy nem újította meg azt!

Amennyiben úgy gondolja, hogy ez az oldal hibásan jelent meg vagy egyéb
közlendője van kérjük ossza meg velünk erre a szövegre kattintva.

Kérjük ellenőrizze le a címet!
Esetleg használja a fenti keresőt!
Regisztráljon magának domain nevet a www.telit.hu weboldalon nagykeráron!
telit_80_25
 • Súlyos baleset Debrecenben
  Súlyos autóbeleset történt a Nagyerdei körút és az Ady Endre utca kereszteződésében.
 • Az utolsó napok méltósága
  Tíz hónapja működik a Kenézy Gyula Egyetemi Kórház Hospice Osztálya. A speciális részlegen a daganatos betegek testi és a lelki fájdalmát igyekeznek enyhíteni. Segítenek nekik abban, hogy életük végéhez közeledve megőrizhessék emberi méltóságukat.
 • A főpályaudvarról is beszélt Kósa Lajos Debrecenben
  A vidéki Magyarország programjának nevezte a megyei jogú városok fejlesztését célzó Modern Városok Programot Kósa Lajos, a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter kedden Debrecenben, a terveket bemutató országjárásának első állomásán.
 • Új tehetség a debreceni fitneszéletben
  Még csak pár hónapja versenyez, de máris letette névjegyét a debreceni ifjú fitneszmodell, az EnerGym sportolója, Gergely Rebeka. A tizenhat esztendős diáklány a Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziumába jár, a tanulás mellett pedig immáron a versenysportban is megvillantotta tehetségét.
 • A magyar kultúrát ünnepelték a Csokonai Színházban
  Papp László szerint nyelvünk, történelmünk, kultúránk feloldja a határokat. Az est folyamán a Debrecen Kultúrájáért Alapítvány díjait is átadták. 
 • NBA – Az Oklahoma nyerte a döntő nyitányát
  Oklahoma City, 2012. június 13., szerda (MTI) - Az Oklahoma City Thunder nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjének nyitányát, miután hazai pályán 105-94-re legyőzte a Miami Heatet.