Az elért domain név érvényes,

de a tulajdonos nem kért webszolgáltatást a domain névhez

vagy nem újította meg azt!

Amennyiben úgy gondolja, hogy ez az oldal hibásan jelent meg vagy egyéb
közlendője van kérjük ossza meg velünk erre a szövegre kattintva.

Kérjük ellenőrizze le a címet!
Esetleg használja a fenti keresőt!
Regisztráljon magának domain nevet a www.telit.hu weboldalon nagykeráron!
telit_80_25
 • 360 fokos videó: óriáskerekes adventi vásár Debrecenben
  Nemrég Debrecen főterén is beindult az adventi forgatag. A Kossuth teret és a Piac utcát több mint 100 faházikó és 120 árus vette birtokba. A karácsonyi hangulatot a 30 méteres óriáskerék teszi teljessé.
 • Történelmi pillanat: buszgyártás Debrecenben
  Az Inter Traction Electrics Kft. 2017-ben sikeresen kifejlesztette egy korszerű, a mai kor követelményeinek megfelelő autóbusz termékcsalád első típusát Debrecenben. A jármű bemutatóját a cég oktatási, fejlesztési központjának és kísérleti üzemének csütörtöki, debreceni átadásán tartották.
 • Fél évig megyénkben volt az államhatár
  Fél éven át Hajdú-Bihar megye területén húzódott a trianoni országhatár. Ha ez így maradt volna, akkor a megye keleti-délkeleti negyede ma Romániához tartozna. A trianoni döntés hátteréről is beszélt lapunknak dr. Lőkkös János közgazdász, Trianon történetének kutatója.
 • Jelentős kamionforgalomtól mentesülhet Debrecen: átadták az M35-ös autópálya új szakaszát
  Negyvennégy nappal a tervezett határidő előtt átadták az M35-ös autópálya 4-es főúttól délre tartó 5,5 kilométeres szakaszát, valamint az új kétszer kétsávos utat a 47-es főúttal összekötő 481-es főutat.
 • NBA – Az Oklahoma nyerte a döntő nyitányát
  Oklahoma City, 2012. június 13., szerda (MTI) - Az Oklahoma City Thunder nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjének nyitányát, miután hazai pályán 105-94-re legyőzte a Miami Heatet.