Az elért domain név érvényes,

de a tulajdonos nem kért webszolgáltatást a domain névhez

vagy nem újította meg azt!

Amennyiben úgy gondolja, hogy ez az oldal hibásan jelent meg vagy egyéb
közlendője van kérjük ossza meg velünk erre a szövegre kattintva.

Kérjük ellenőrizze le a címet!
Esetleg használja a fenti keresőt!
Regisztráljon magának domain nevet a www.telit.hu weboldalon nagykeráron!
telit_80_25
 • Autóra költötte a tolvaj a deb- receni étteremből lopott pénzt
  Több millió forintot loptak el hétfőre virradóan egy debreceni étteremből. A bűncselekményt ketten követték el, az étteremben azonban csak egyikük, a gyanú szerint H. Zsolt járt. Társa, egy nyíradonyi férfi (41 éves) a sofőr volt. Neki a helyszínre kellett szállítania H.-t, majd elhoznia onnan.
 • Látványos hadgyakorlatot tartottak Hajdúhadházon a Koszovóba készülő katonák
  Több hetes felkészülés előzte meg azt a nagyszabású hadgyakorlatot, amelyet a hadházi lő- és gyakorlótéren tartott szerdán a Magyar Honvédség 5. Bocskai István Lövészdandár. A Koszovóba induló KFOR–16 kontingens tagjai az eddig elsajátítottakról adtak számot. Ottjártunkkor éppen a tömegkezelésről tanultakat mutatták be: hőzöngőket kellett megfékezni. 
 • Rémálommá teszik a hatóságok a bántalmazott nők életét
  Hiába kapott több száz obszcén sms-t, a rendőrség szerint ez nem zaklatás, és hiába folyik nyomozás a volt férje ellen, a gyámhivatal őt akarja elmarasztalni. A párkapcsolati erőszak kezelése még mindig nehezen megy a magyar hatóságoknak: sokszor próbálják meg lebeszélni az áldozatot a feljelentésről, az eljárások hónapokon keresztül tartanak, az ügyintézés pedig körülményes. Ismerje meg Emma történetén keresztül, milyen ma Magyarországon családon belüli erőszak áldozatának lenni!
 • Böszörmény: a város, ahol még a gumicsizmára is hóláncot szerelnek
  “Ez tényleg nem vicc!!! Csak és kizárólag így lehet közlekedni a városban” – osztotta meg panaszát a Böszörményben Hallottam csoport egyik felháborodott tagja.
 • NBA – Az Oklahoma nyerte a döntő nyitányát
  Oklahoma City, 2012. június 13., szerda (MTI) - Az Oklahoma City Thunder nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjének nyitányát, miután hazai pályán 105-94-re legyőzte a Miami Heatet.