Az elért domain név érvényes,

de a tulajdonos nem kért webszolgáltatást a domain névhez

vagy nem újította meg azt!

Amennyiben úgy gondolja, hogy ez az oldal hibásan jelent meg vagy egyéb
közlendője van kérjük ossza meg velünk erre a szövegre kattintva.

Kérjük ellenőrizze le a címet!
Esetleg használja a fenti keresőt!
Regisztráljon magának domain nevet a www.telit.hu weboldalon nagykeráron!
telit_80_25
 • Megbabonázta a belga sörkultúra
  A sörözés élményét talán csak az emelheti magasabb szintre, amikor az ember a saját maga által készített nedűt kortyolhatja, és kedvére kísérletezhet a különféle fajtákkal. Maláta, komló, élesztő és víz – ez a négy alapanyag szükséges egy alap sörrecepthez, no meg persze elméleti háttér, megfelelő eszközök és szakmai alázat, vallja Cseklye Dániel, akit a Belgiumban töltött erasmusos félévei döbbentettek rá arra, hogy sörözés több, mint egyszerű szabadidős tevékenység.
 • Két évvel meghosszabbítják a bejelentési határidőt
  Nem kell aggódniuk az engedély nélkül létesített fúrt kutak tulajdonosainak, ugyanis két év haladékot kapnak az engedélyeztetésre.
 • Lángra kapott egy autóbontó műhely Hajdúszoboszlón
  Teljes terjedelmében kigyulladt egy autóbontó műhely Hajdúszoboszlón, az Ady Endre utcában. Több autót is elértek a lángok.
 • Családi fotók újratöltve: zseniálisan újraihletett pillanatok a régmúltból
  Mindenki szereti újraélni a boldog emlékeket, és vannak olyanok, akik ezért komoly erőfeszítéseket tesznek: összetoborozzák a megfelelő embereket, felállítják ugyanazt a díszletet, bevágják a régi pózt, aztán hadd szóljon! Mindezt a mi legnagyobb örömünkre, hiszen kevés szórakoztatóbb dolog létezik az internetes blogok világában az újrakreált családi fotóknál.
 • A mentősök is köszöntötték a fiatal életmentőt Debrecenben
  Életmentő oklevéllel köszönte meg Sári Dominik nemes cselekedetét pénteken az Országos Mentőszolgálat. Az egyetemista fiúnak gyors és életmentő elsősegélynyújtásért járt az elismerés, melyet az Országos Mentőszolgálat Észak-Alföld régiójának igazgatójától vehetett át a debreceni mentőállomáson.
 • NBA – Az Oklahoma nyerte a döntő nyitányát
  Oklahoma City, 2012. június 13., szerda (MTI) - Az Oklahoma City Thunder nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjének nyitányát, miután hazai pályán 105-94-re legyőzte a Miami Heatet.