Az elért domain név érvényes,

de a tulajdonos nem kért webszolgáltatást a domain névhez

vagy nem újította meg azt!

Amennyiben úgy gondolja, hogy ez az oldal hibásan jelent meg vagy egyéb
közlendője van kérjük ossza meg velünk erre a szövegre kattintva.

Kérjük ellenőrizze le a címet!
Esetleg használja a fenti keresőt!
Regisztráljon magának domain nevet a www.telit.hu weboldalon nagykeráron!
telit_80_25
 • Orbán Viktor: Európa a nemzetek hazája
  Akik az Európai Unióból európai birodalmat akarnak gyúrni, mind bevándorláspártiak – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök kedden, az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapján Budapesten, a Terror Háza Múzeum előtt. Hangsúlyozta: Európa a nemzetek hazája.
 • A szabadságvágy szimbóluma
  Forradalmat vívni, történelme írni a hősök kiváltsága. Nekünk, magyaroknak sok hősünk van. Faludy Györggyel szólva: „1703, 848, 56, egyszer minden száz évben talpra állunk kínzóink ellen”. Legélénkebben '48 és '56 hősei élnek az emlékezetünkben, utóbbiak szerencsére még közöttünk is.
 • Videó: Orbán Viktor miniszter- elnök október 23-ai beszéde
  Október 23-án Orbán Viktor miniszterelnök a Terror Háza Múzeumnál mondott beszédet 15 órától. Az eseményt élőben közvetítettük a Hajdú Online-on!
 • Értékeink: demokrácia, jogállam, szabadság
  Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata az 1956-os forradalom és szabadságharc 62., valamint a Magyar Köztársaság kikiáltásának 29. évfordulója tiszteletére 23-án több megemlékezést és koszorúzást rendezett a cívisvárosban.
 • Így emlékezik Magyarország a hőseinkre október 23-án
  Katonai tiszteletadással, Áder János köztársasági elnök és Kövér László, az Országgyűlés elnöke jelenlétében felvonták a nemzeti lobogót az 1956-os forradalom és szabadságharc 62. évfordulóján kedden reggel a Parlament előtti Kossuth Lajos téren.
 • NBA – Az Oklahoma nyerte a döntő nyitányát
  Oklahoma City, 2012. június 13., szerda (MTI) - Az Oklahoma City Thunder nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjének nyitányát, miután hazai pályán 105-94-re legyőzte a Miami Heatet.