Az elért domain név érvényes,

de a tulajdonos nem kért webszolgáltatást a domain névhez

vagy nem újította meg azt!

Amennyiben úgy gondolja, hogy ez az oldal hibásan jelent meg vagy egyéb
közlendője van kérjük ossza meg velünk erre a szövegre kattintva.

Kérjük ellenőrizze le a címet!
Esetleg használja a fenti keresőt!
Regisztráljon magának domain nevet a www.telit.hu weboldalon nagykeráron!
telit_80_25
 • Varga: az adócsökkentés és fejlődés büdzséje a jövő évi
  A kormány gazdaságpolitikája bizonyította erejét, az eddigi eredményekre alapozva a 2016-os költségvetés már az adócsökkentés és a fejlődés költség- vetése lesz – mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a jövő évi költségvetésre vonatkozó javaslat általános vitáját megnyitó expozéjában szerdán a parlamentben.
 • Teszt: Mennyire egészséges a kakid?
  Az orvosok 7 kakitípust különböztetnek meg, amiből csak kettő egészséges. Ha ma reggel az ürüléked a maradék 5 kategóriába esett, valami gond van.
 • Lakásvásárlási támogatások
  Július 1-től elérhető lesz a Családok Otthonteremtési Kedvezménye, amely újra lehetővé teszi, hogy az ingatlanpiac legnagyobb részét kitevő használt lakás vásárlásra is igénybe lehessen venni vissza nem térítendő, állami támogatást. 
 • Szántóföldre sodródott egy busz a 48-as főúton, öten sérültek
  Szántóföldre sodródott egy autóbusz szerdán a 48-as főúton, a balesetben öten megsérültek, az utat teljes szélességében lezárták.
 • Civilek is áldozatul estek a tüzér- ségi támadásnak Ukrajnában
  A Donyeck megyei Horlivkában három, Luhanszk megyében egy civil esett áldozatul a kelet-ukrajnai szakadárok szerdára virradóra végrehajtott intenzív tüzérségi támadásainak – jelentették ukrán állami szervek.
 • NBA – Az Oklahoma nyerte a döntő nyitányát
  Oklahoma City, 2012. június 13., szerda (MTI) - Az Oklahoma City Thunder nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjének nyitányát, miután hazai pályán 105-94-re legyőzte a Miami Heatet.