Az elért domain név érvényes,

de a tulajdonos nem kért webszolgáltatást a domain névhez

vagy nem újította meg azt!

Amennyiben úgy gondolja, hogy ez az oldal hibásan jelent meg vagy egyéb
közlendője van kérjük ossza meg velünk erre a szövegre kattintva.

Kérjük ellenőrizze le a címet!
Esetleg használja a fenti keresőt!
Regisztráljon magának domain nevet a www.telit.hu weboldalon nagykeráron!
telit_80_25
 • Végre otthonra talált a Golgota
  A Debrecen Kultúrájáért Alapítvány a Himnusz megírásának évfordulóján adományozta díjait és alkotói ösztöndíjait a Déri Múzeumban. Az ünnepségen Papp László polgármester a város képviseletében jelképesen birtokba vette a Munkácsy-trilógia harmadik darabját.
 • Ciki, ha szakmunkát tanulunk?
  – Ma sajnos nem divat a szakma és a kétkezi munka. A mai fiatalok inkább a felsőfokú végzettség megszerzését célozzák meg, ebben látják a nagyobb kereseti lehetőséget – osztotta meg velünk tapasztalatait Bana László, a Dryvit Profi építőipari cég ügyvezetője. – A munkaerőpiacra is rögtön középvezetőként, magas kezdőfizetéssel szeretnének belépni – tette hozzá.
 • Ekkora csobbanásra senki nem számított – Videón a legkeményebb sziklás failek
  Új részéhez ért a FailArmy tematikus válogatása, ezúttal a legviccesebb, legfájdalmasabb és legpechesebb sziklás bénázásokat szedték össze egy videóba.
 • Mocsárban elrejtett páncélszekrény, elásott milliók
  A Debreceni Járásbíróság január 22-én előkészítő ülésen ítéletet hirdetett annak a négy vádlottnak az ügyében, akik több debreceni ingatlanba is betörtek, majd több millió forint készpénzzel, ékszerekkel és más értéktárgyakkal távoztak.
 • 10 hihetetlen filmes baki, amit rettentő nehéz kiszúrni
  Nagyon kevés filmet vesznek fel kronologikus sorrendben; a forgatás rendje függ például az időjárási körülményektől, a színészek időbeosztásától és az anyagiaktól is. Ilyen körülmények között könnyen megeshet, hogy a filmkészí- tők megfeledkeznek néhány igen fontos részletről, amiket a figyelmes nézők viszont rendre észrevesznek. A Bright Side ilyen hibákból gyűjtött össze tízet.
 • NBA – Az Oklahoma nyerte a döntő nyitányát
  Oklahoma City, 2012. június 13., szerda (MTI) - Az Oklahoma City Thunder nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjének nyitányát, miután hazai pályán 105-94-re legyőzte a Miami Heatet.