Az elért domain név érvényes,

de a tulajdonos nem kért webszolgáltatást a domain névhez

vagy nem újította meg azt!

Amennyiben úgy gondolja, hogy ez az oldal hibásan jelent meg vagy egyéb
közlendője van kérjük ossza meg velünk erre a szövegre kattintva.

Kérjük ellenőrizze le a címet!
Esetleg használja a fenti keresőt!
Regisztráljon magának domain nevet a www.telit.hu weboldalon nagykeráron!
telit_80_25
 • Így telt a hét utolsó munkanapja
  A mai nap mozgatórugója egyértelműen az internetadó körüli felháborodás volt, a világhálón egyhamar elterjedtek a mémek. Arról sem feledkeztünk el, hogy holnap nemzeti ünnep lesz, ezért összegyűjtöttük Önöknek a 23-i menetrenddel kapcsolatos tudnivalókat. Hogy ne unatkozzanak a hosszú hétvégén, az aktuális programokról is készítettünk egy listát, s bár hűvös idő ígérkezik az elkövetkezendő napokra, mi mégis meleg szívvel ajánljuk őket! 
 • Megvan az országos nemze- tiségi választás eredménye
  Megállapította a múlt vasárnapi országos nemzetiségi választás eredményét a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) szerdai ülésén.
 • Eleinte esős, majd hideg lesz a hosszú hétvége
  Eleinte esős, majd hideg lesz a hosszú hétvége időjárása. Az október 23-i ünnepen többfelé zavarhatja meg eső, illetve viharos szél a szabadtéri programokat. Szombaton csak néhol, vasárnap várhatóan sehol nem lesz eső, a leghidegebb órákban már 0 fok alá is hűlhet a levegő – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdán az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzésében.
 • Sean Bean is szerepel Ridley Scott új sci-fijében
  Sean Bean is csatlakozott a Marson játszódó új Ridley Scott-sci-fi szereposztásához – értesült a The Hollywood Reporter.
 • Traffipax-mérések októberben Hajdú-Bihar megyében
  Nézze meg, hogy hol mérik a gépjárművek sebességét Hajdú-Bihar megyében októberben!
 • NBA – Az Oklahoma nyerte a döntő nyitányát
  Oklahoma City, 2012. június 13., szerda (MTI) - Az Oklahoma City Thunder nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjének nyitányát, miután hazai pályán 105-94-re legyőzte a Miami Heatet.