Az elért domain név érvényes,

de a tulajdonos nem kért webszolgáltatást a domain névhez

vagy nem újította meg azt!

Amennyiben úgy gondolja, hogy ez az oldal hibásan jelent meg vagy egyéb
közlendője van kérjük ossza meg velünk erre a szövegre kattintva.

Kérjük ellenőrizze le a címet!
Esetleg használja a fenti keresőt!
Regisztráljon magának domain nevet a www.telit.hu weboldalon nagykeráron!
telit_80_25
 • Több embert gázolt el egy járdára hajtó autós Budapesten
  Több embert gázolt el egy járdára hajtó személyautó csütörtök délután Budapest V. kerületében, a József Attila utca és a Hercegprímás utca kereszteződésében, az Erzsébet tér mellett – közölte az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója. A balesetben összesen öt fiatal nő sérült meg, egyikük súlyosan.
 • Pályázás könnyítve és nehezítve
  Az infrastrukturális fejlesztési forrásokra maximális igény mutatkozik, ám helyi közösségek identitását erősítő közösségi programok, a szemléletformáló, a kulturális és természeti örökséggel kapcsolatos projektek tervezésében még nagyon óvatosak megyénk települései. Röviden így foglalta össze a Területi- és Településfejlesztési Operatív Program eddigi hajdú-bihari tapasztalatait Ibrányi András, a megyei önkormányzat fejlesztési osztályának vezetője. 
 • Napsütésre, de esőre, szélre is számítani kell a hétvégén
  A hétvégén is többfelé kisüthet a nap, de emellett esőre is számítani kell. Emellett erős, helyenként viharos lesz a szél. Néhány fokkal mérséklődik a meleg: eleinte néhol még akár 21 Celsius-fok is lehet, de a hét végére néhol csak 9 fokig emelkedik a hőmérséklet – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön.
 • Csütörtöki őrület a Hajdú Online-on!
  Pörgős napot zár a szerkesztőség, sok hír látott napvilágot a megyében csütörtökön. Kíváncsi a legfrissebb hajdú-bihari hírekre? Jó helyen jár!
 • Megérkezett az élelmiszersegít- ség a gyermekotthon lakóihoz
  A Reménysugár Gyermekotthonba érkezett a Coop segélykamionja csütörtök délután. Az üzletlánc több raklapnyi élelmiszert adományozott a Debrecenben lévő intézménynek.
 • NBA – Az Oklahoma nyerte a döntő nyitányát
  Oklahoma City, 2012. június 13., szerda (MTI) - Az Oklahoma City Thunder nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjének nyitányát, miután hazai pályán 105-94-re legyőzte a Miami Heatet.