Az elért domain név érvényes,

de a tulajdonos nem kért webszolgáltatást a domain névhez

vagy nem újította meg azt!

Amennyiben úgy gondolja, hogy ez az oldal hibásan jelent meg vagy egyéb
közlendője van kérjük ossza meg velünk erre a szövegre kattintva.

Kérjük ellenőrizze le a címet!
Esetleg használja a fenti keresőt!
Regisztráljon magának domain nevet a www.telit.hu weboldalon nagykeráron!
telit_80_25
 • Dávid a jeges északra menne, szavazz, hogy sikerüljön!
  Élete egyik legnagyobb kihívására készül a budapesti Varga Dávid, ám, hogy mindez megvalósuljon, szavazatokra van szüksége. Segítsünk neki abban, hogy elérje célját. 
 • Megújulnak a lépcsők az Újkertben
  A Jerikó utca 36. számnál kedden tartott sajtótájékoztatón Korbeák György, a városrész önkormányzati képviselője hangsúlyozta: az Új Főnix Terv kiemelt célja, hogy a város minden részén javítsa az életkörülményeket.
 • Baleset történt Létavértes és Bánk között
  Frontálisan karambolozott két személygépkocsi a Létavértes és Bánk közötti, 4814-es úton, Monostorpályi közelében – közölte a katasztrófavédelem.
 • Debrecen neve mellé felkerült immár a Mercedes-csillag is
  Bemutatták az ITK Holding új, elővárosi buszát, a REFORM 501 LE típust 2018. december 11-én, Budapesten. A vállalat vezérigazgatója egyben aláírta azt a megállapodást, amely értelmében elkezdődhet a Déli Ipari Parkban egy új buszgyár építése. A bemutatón Papp László polgármester úgy fogalmazott: az ITK Holding a város gazdaságának erős bástyája lesz és Debrecen neve mellé felkerült a Mercedes-csillag is – közölte a Debreceni Városháza.
 • Számos turisztikai fejlesztés várható Debrecenben
  A kiemelt turisztikai központok közé emelte a kormány Debrecent tavaly Hajdúszoboszlóval, Hortobággyal és a Tisza-tó környékével együtt. Ez a cím azt is jelenti, hogy a Magyar Turisztikai Ügynökséggel együttműködve a térség több mint 35 milliárd forintot, ezen belül Debrecen 18,6 milliárd forintot fordíthat turisztikai fejlesztésekre.
 • NBA – Az Oklahoma nyerte a döntő nyitányát
  Oklahoma City, 2012. június 13., szerda (MTI) - Az Oklahoma City Thunder nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjének nyitányát, miután hazai pályán 105-94-re legyőzte a Miami Heatet.