Az elért domain név érvényes,

de a tulajdonos nem kért webszolgáltatást a domain névhez

vagy nem újította meg azt!

Amennyiben úgy gondolja, hogy ez az oldal hibásan jelent meg vagy egyéb
közlendője van kérjük ossza meg velünk erre a szövegre kattintva.

Kérjük ellenőrizze le a címet!
Esetleg használja a fenti keresőt!
Regisztráljon magának domain nevet a www.telit.hu weboldalon nagykeráron!
telit_80_25
 • Találja meg a helyét, a munkáját!
  Még a szombaton felvételit írt diákoknak is segíthetünk, mert kerekasztal-beszélgetésünk résztvevői előremutató gondolatokat fogalmaztak meg.
 • Felfüggesztett fogházbüntetés a kisfiút elgázoló busz sofőrjének
  Bűnösnek mondta ki halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétségében a Debreceni Járásbíróság azt a buszsofőrt, aki tavaly áprilisban elgázolt egy 10 éves kisfiút Hajdúsámsonban. A gyermek egy jármű takarásából rohant ki az útra, a sofőr pedig a megengedettnél gyorsabban haladt.
 • Rengeteg baleset történt hétvégén a hajdú-bihari utakon
  Pénteken korán reggel Debrecenben tragikus karambolhoz vonultak a tűzoltók. Szombaton nem volt riasztás a megyében, vasárnap azonban ismét a balesetek, műszaki beavatkozások adtak munkát a megye tűzoltóinak. Ügyeleti hírek.
 • Éveken át feküdhetett a kisvárdai gyilkos múmiája a lakásban
  Az egyik kisvárdai társasház emeleti lakásában mumifikálódott holttest került elő, a Blikk információi szerint a múmia egy férfi holtteste, akit korábban 8 év börtönre ítéltek, mert kivégezte az édesanyját húsbárddal.
 • Halálos baleset a 33-as főúton
  Kisteherautó gázolt el egy kerékpárost hétfő reggel a 33-as főút 86-os kilométerszelvényénél. A biciklis férfi a helyszínen életét vesztette.
 • NBA – Az Oklahoma nyerte a döntő nyitányát
  Oklahoma City, 2012. június 13., szerda (MTI) - Az Oklahoma City Thunder nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjének nyitányát, miután hazai pályán 105-94-re legyőzte a Miami Heatet.