Az elért domain név érvényes,

de a tulajdonos nem kért webszolgáltatást a domain névhez

vagy nem újította meg azt!

Amennyiben úgy gondolja, hogy ez az oldal hibásan jelent meg vagy egyéb
közlendője van kérjük ossza meg velünk erre a szövegre kattintva.

Kérjük ellenőrizze le a címet!
Esetleg használja a fenti keresőt!
Regisztráljon magának domain nevet a www.telit.hu weboldalon nagykeráron!
telit_80_25
 • “Ez a tél nem olyan tragikus, ahogyan azt sokan állítják”
  A megyehatár melletti kis községhez, Újszentmargitához több külterület is tartozik. Ezek közül Tukán és Bödönháton a mai napig laknak emberek. Az előbbi körülbelül nyolc kilométerre, míg az utóbbi mindössze két kilométerre van a központi településtől. A polgármestertől megtudtuk, hogy az ott élő körülbelül hetven embernek teljesen más az életvitele, mint a községben élő többi lakosé.
 • Gyökerek okozhatták az újabb csőtörést Debrecenben
  Szerdán este a Karácsony György utcán egy csőtörés miatt garázsokból kellett szivattyúzni a vizet. Négy négyemeletes társasházat érintett a vízkorlátozás.
 • Retró fotók: Hajdúsági farsang a 70-es és 80-as években
  Retróból kijutott az év végi ünnepek alkalmával is, természetesen a farsangi összeállítás sem marad el. Most felidézzük, hogyan báloztak és karneváloztak Hajdú-Biharban 40 évvel ezelőtt!
 • Videó: Ennél lustábban nem lehet megmenteni egy kisgyereket
  Tél van, hideg van, az embernek nincs kedve kiszállni az autóból, ha csak nem muszáj. Az alábbi sofőr is úgy gondolta, nem kötelező kinyitni az ajtót ahhoz, hogy jót cselekedjen…
 • A régi Nagyállomás lebombázva is őrizte méltóságát
  Debrecenben a Várad felé vezető országút kapuja közelében egy ifjú vándorszínész fagyoskodott 1843-44 telén a színházi jegyszedőnő városszéli házában. Azt a nyomorúságos környéket látva talán még ez a rátarti fiatalember sem sejthette, hogy fél évszázad múlva éppen őrá emlékezve fogják az időközben parkosított helyet Petőfi térnek elnevezni.
 • NBA – Az Oklahoma nyerte a döntő nyitányát
  Oklahoma City, 2012. június 13., szerda (MTI) - Az Oklahoma City Thunder nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjének nyitányát, miután hazai pályán 105-94-re legyőzte a Miami Heatet.