Az elért domain név érvényes,

de a tulajdonos nem kért webszolgáltatást a domain névhez

vagy nem újította meg azt!

Amennyiben úgy gondolja, hogy ez az oldal hibásan jelent meg vagy egyéb
közlendője van kérjük ossza meg velünk erre a szövegre kattintva.

Kérjük ellenőrizze le a címet!
Esetleg használja a fenti keresőt!
Regisztráljon magának domain nevet a www.telit.hu weboldalon nagykeráron!
telit_80_25
 • Réka, a nap lánya
  Réka már nagyon várja, hogy legyen jogosítványa. Imádja a szép autókat.
 • Horrorbaleset történt Monostorpályiban: majdnem lefejezte a kábel a motorost
  Majdnem végzetesnek bizonyult a péntek este egy debreceni motoros számára. Érthetetlen módon egy, az úton nyakmagasságban kifeszített kábel majdnem lefejezte a szabályosan közlekedő férfit, aki az alacsony tempó mellett a csodának és a védőruházatának köszönheti az életét. Miközben a nyakán, és a csípőjén sérüléseket szenvedett Tamás otthonában gyógyul, és arra keresi a választ, hogy ez miként fordulhat elő, a helyiek a rendőrségre várnak.
 • Buli helyett gyakorlat: erre vállalkoznak a duális képzéssel a debreceni hallgatók
  Képzési szerződést kötött a Debreceni Egyetem 13 hallgatója és 5 cég. Az egyetem rektora a Természettudományi és Technológiai Kar duális képzésében résztvevő hallgatók és 5 cég szerződéskötési ceremóniáján elmondta: a hallgatók hétfőtől szerdáig az iskola padjait koptatják majd, csütörtökön és pénteken viszont – bulizás helyett – azoknál a cégeknél fognak dolgozni, amelyekkel szerződést kötöttek. 
 • Autóbusz és két személyautó karambolozott a 471-es főúton
  Későn észlelt egy kanyarodni szándékozó Opelt annak az autóbusznak a vezetője, aki járművével belerohant abba kedd délután Debrecen határában.
 • Kész cirkusz: változik a közlekedés szerdán Debrecenben
  Az Eötvös Cirkusz felvonulásának biztonságos lebonyolítása érdekében ideiglenes forgalomkorlátozás lép érvénybe Debrecenben.
 • NBA – Az Oklahoma nyerte a döntő nyitányát
  Oklahoma City, 2012. június 13., szerda (MTI) - Az Oklahoma City Thunder nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjének nyitányát, miután hazai pályán 105-94-re legyőzte a Miami Heatet.