Az elért domain név érvényes,

de a tulajdonos nem kért webszolgáltatást a domain névhez

vagy nem újította meg azt!

Amennyiben úgy gondolja, hogy ez az oldal hibásan jelent meg vagy egyéb
közlendője van kérjük ossza meg velünk erre a szövegre kattintva.

Kérjük ellenőrizze le a címet!
Esetleg használja a fenti keresőt!
Regisztráljon magának domain nevet a www.telit.hu weboldalon nagykeráron!
telit_80_25
 • Kiskorától szívja magába a benzingőzt 
  Mindössze három évvel ezelőtt ült életében először motorra a most 12 éves Varga Tibi, aki idén már az egyik legkomolyabb pályamotoros utánpótlás-sorozatban, a spanyol Cuna de Campeones nevű bajnokságban húzza a gázt. A balmazújvárosi kissrác természetesen nem a semmiből tűnt fel, amatőr versenyző édesapja, Varga Tibor jóvoltából csöppent bele a benzingőz világába.
 • A magyar érettségi kipipálva
  Megoldható, ha ki-ki tudja, mi az erőssége, s az ennek megfelelő feladatokat választja – ez a magyar nyelv és irodalom írásbeli érettségi vizsga konklúziója.
 • Figyelem, változik a közlekedés a hétvégi nagyvásár miatt
  Tavaszi kirakodóvásárt rendeznek május 10. és 12. között Debrecenben, a Böszörményi úton. A vásár zavartalan lebonyolítása érdekében május 11-én, pénteken 17 óra 30 perctől a szervezők teljes szélességben lezárják a Böszörményi út: Füredi út és Doberdó utca közötti, a Bolyai utca Böszörményi út és Thomas Mann utca közötti, illetve a Békessy Béla utca: Böszörményi út és Görgey utca közötti szakaszát – tudatta közleményben a DKV.
 • Katonai járművekkel találkozhatunk megyénk útjain
  Katonai járművekből álló menetoszlopok megjelenésére kell számítani május 7-én és 8-án a délelőtti és a délutáni órákban is Hajdúhadház, Bököny, Geszteréd, Balkány, Nyíradony és Hajdúsámson térségében, mert a Bocskai-dandár vezetési gyakorlatot hajt végre, derül ki a dandár közleményéből.
 • Sikkasztás és sportfogadás: felfüggesztett börtön a szoboszlói hotel recepciósának
  A Hajdúszoboszlói Járásbíróság május 6-án hirdetett ítéletet annak a vádlottnak az ügyében, aki a munkáltatója által rábízott pénzt elsikkasztotta – olvasható a Debreceni Törvényszék közleményében.
 • NBA – Az Oklahoma nyerte a döntő nyitányát
  Oklahoma City, 2012. június 13., szerda (MTI) - Az Oklahoma City Thunder nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjének nyitányát, miután hazai pályán 105-94-re legyőzte a Miami Heatet.