Az elért domain név érvényes,

de a tulajdonos nem kért webszolgáltatást a domain névhez

vagy nem újította meg azt!

Amennyiben úgy gondolja, hogy ez az oldal hibásan jelent meg vagy egyéb
közlendője van kérjük ossza meg velünk erre a szövegre kattintva.

Kérjük ellenőrizze le a címet!
Esetleg használja a fenti keresőt!
Regisztráljon magának domain nevet a www.telit.hu weboldalon nagykeráron!
telit_80_25
 • A forró nyári napokon ezeket a dolgokat tartsuk szem előtt
  A Magyar Kardiológusok Társasága egészségeseket és szívbetegeket is óva int a kánikulában: 11 és 15 óra között ne legyünk napon, mert a leégés mellett hőgutát is kaphatunk, keressünk árnyékot és folyamatosan ügyeljünk a víz- és sópótlásra!
 • Jó hangulatban ünnepelték meg a város napját a derecskeiek
  A szombati programsorozat nemcsak a város, hanem a térség kulturális és tradicionális értékeit is felvonultatta. A Járásunk Ízei Főzőverseny résztvevői már reggeltől serénykedtek a főtér körüli területen. 
 • Fotók: A különlegességekről szólt az idei Múzeumok Éjszakája
  Megélénkült Debrecen belvárosa; sokan igyekeztek a kiállítóhelyek felé. Nem véletlen ez a hatalmas sürgés-forgás, érdeklődés szombat este, hiszen számát és színvonalát tekintve ennyi program, rendezvény még egyetlen múzeumok éjszakáján sem volt Debrecenben, mint most.
 • Igazi fesztivál-hangulattal ért véget a jubileumi Diákolimpia
  Négy nap, 1500 sportoló, több, mint 100 csapat, 6 sportág és milliónyi élmény. Így ért véget a 30-ik, jubileumi összevont Diákolimpia Országos Döntő Debrecenben. A Főnix Csarnokhoz kilátogatók sportági bemutatókon, gyermekprogramokon és közönségtalálkozón is részt vehettek.
 • A fiatal nemzedék már nem archaizálva tanulmányozhatja a református hit summáját
  A Magyar Református Egyház közös zsinati ülésén elfogadták a Második Helvét Hitvallás, a közösség egyik alapvető hitvallási dokumentumának új fordítását, valamint a kanadai és a luxemburgi református diaszpóra is csatlakozott a határokon átívelő zsinati közösséghez.
 • NBA – Az Oklahoma nyerte a döntő nyitányát
  Oklahoma City, 2012. június 13., szerda (MTI) - Az Oklahoma City Thunder nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjének nyitányát, miután hazai pályán 105-94-re legyőzte a Miami Heatet.