Az elért domain név érvényes,

de a tulajdonos nem kért webszolgáltatást a domain névhez

vagy nem újította meg azt!

Amennyiben úgy gondolja, hogy ez az oldal hibásan jelent meg vagy egyéb
közlendője van kérjük ossza meg velünk erre a szövegre kattintva.

Kérjük ellenőrizze le a címet!
Esetleg használja a fenti keresőt!
Regisztráljon magának domain nevet a www.telit.hu weboldalon nagykeráron!
telit_80_25
 • A közgyűlésről jelentjük: épülhet az üzletház a Böszörményin
  A csütörtöki közgyűlésen többek közt a Böszörményi út és a Békessy Béla utca sarkon található „aranyháromszög” telek értékesítése is téma volt.
 • Öt autónak ütközött egy kamion a Kishegyesi úton Debrecenben
  A baleset a Dorottya utcai kereszteződés közelében történt. Úgy tudjuk, a balesetben öten könnyebben, egy ember pedig súlyosan sérült.
 • Doki talán már túl van a drámán
  Dr. Horváth az ünnepeket teljes harmóniában együtt ünnepelte a családjával, azonban a Loki első tréningje után, január 5-én este elkezdődtek a gondok. Lapunk szerette volna korábban megszólaltatni a piros-fehérek 88-asát, ám természetesen tiszteletben tartottuk azt, hogy egyelőre nem szeretne nyilatkozni. „Doki” most törte meg a csendet.
 • Krisztina talált egy pénztárcát a moziban, benne 770 ezer forinttal – Nem találja ki, mit tett
  Móricz Krisztina a családjával ment mozizni, amikor kifelé tartva a vetítő teremből észrevett egy pénztárcát a félhomályban, a lépcsőn. Amikor felvette, és belenézett, igencsak meglepődött: a bankkártya és a személyes irat mellett 770 ezer forint is volt. Nem fogja kitalálni,  mit tett.
 • Nekik érték, ami másnak csak egy halom lom
  Mintha valaki családi pikniket szervezett volna, csak a természet zöldje helyett a tízemeletes panelek falfirkákkal cirkázott szürkéjét választotta volna háttérül. A helyszínre érkező öt kukásautót beelőzték a „kincskeresők”, színesfém, márkás cipő és babakocsi is került. Lomtalanítási riport Debrecenből.
 • NBA – Az Oklahoma nyerte a döntő nyitányát
  Oklahoma City, 2012. június 13., szerda (MTI) - Az Oklahoma City Thunder nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjének nyitányát, miután hazai pályán 105-94-re legyőzte a Miami Heatet.