Az elért domain név érvényes,

de a tulajdonos nem kért webszolgáltatást a domain névhez

vagy nem újította meg azt!

Amennyiben úgy gondolja, hogy ez az oldal hibásan jelent meg vagy egyéb
közlendője van kérjük ossza meg velünk erre a szövegre kattintva.

Kérjük ellenőrizze le a címet!
Esetleg használja a fenti keresőt!
Regisztráljon magának domain nevet a www.telit.hu weboldalon nagykeráron!
telit_80_25
 • Felüljáró és ötágú körforgalom is készül a 4-es főút mellett
  Várhatóan hamarosan kezdődik és a tervek szerint 2019 őszén fejeződik be a 100-as vasútvonal Ebes és Debrecen közötti pályaszakaszának felújítása. A nettó 13,7 milliárdos beruházásnak azonban a vasúténál sokkal látványosabb része lesz a 4-es számú főút városba tartó szakaszának, valamint a Debrecent Hajdúszováttal összekötő mellékút megyeszékhely felőli részének átépítése.
 • Az új strand óriási lökést adhat a debreceni idegenforgalomnak
  A Gondoskodó város program szerint 2014-ben azt határoztuk el, hogy Debrecen minden körzetében legyenek olyan fejlesztések, amelyek révén a gyerekek, az idősek és a családok számára is javulhat az életminőség – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester a cívisváros 2018-as költségvetési tervezetét ismertető, szerdai sajtótájékoztatóján.
 • Aranyárú parkolás a kórházaknál
  Olvasóinktól a napokban két panaszt is kaptunk arra vonatkozóan, hogy nagyon magasak a parkolási díjak a debreceni Klinikához, illetve a Kenézy-kórházhoz tartozó várakozóhelyeken. A Debreceni Egyetem válasza szerint a díjszabás kialakításának fő célja az alapfeladatok gördülékeny ellátása, a mentők forgalmának akadálytalan biztosítása.
 • A legek beruházása: gyárat épít a Continental a Déli Ipari Parkban
  Ez az elmúlt 4 év leghosszabb ideig tárgyalt és a legnagyobb értékű beruházása Debrecenben. Az új gyár 450 munkavállalót fog foglalkoztatni.
 • AC/DC-re korizott, világsikert aratott a bőrszerkós Tóth Ivett
  El kell ismernünk, az idei téli olimpia szinte dúskál pupillatágító pillanatokban. Alig ocsúdtunk fel a magyar színekben indult Elizabeth Swaney kritikán aluli és egyben érthetetlen produkciójából, máris itt egy újabb emlékezetes momentum, de ezúttal a kellemesebb fajtából.
 • NBA – Az Oklahoma nyerte a döntő nyitányát
  Oklahoma City, 2012. június 13., szerda (MTI) - Az Oklahoma City Thunder nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjének nyitányát, miután hazai pályán 105-94-re legyőzte a Miami Heatet.