Az elért domain név érvényes,

de a tulajdonos nem kért webszolgáltatást a domain névhez

vagy nem újította meg azt!

Amennyiben úgy gondolja, hogy ez az oldal hibásan jelent meg vagy egyéb
közlendője van kérjük ossza meg velünk erre a szövegre kattintva.

Kérjük ellenőrizze le a címet!
Esetleg használja a fenti keresőt!
Regisztráljon magának domain nevet a www.telit.hu weboldalon nagykeráron!
telit_80_25
 • Nem létezik olyan kívánság, amit a szertartásvezető ne tudna megvalósítani
  Magyarországon még feltörekvőben van, igazán ritkaságnak számít a szertartásvezetői szolgáltatás. Bevalljuk, mi is bizonytalanok voltunk a fogalmakat illetően, ugyanakkor eszünkbe jutott néhány olyan tényező, ami manapság fontos a pároknak: kötetlen (vagy éppen pontos) szertartáskezdés, külső helyszín és sok apró figyelmesség, amikről ők maguk dönthetnek.
 • Élőben közvetítette utasai halálát a romániai tini 
  Újabb halálos balesetet közvetített élőben a Facebookon egy tini Romániában. A kocsiban ülők közül ketten meghaltak, a fiatalabbik még csak 14 éves volt.
 • Beszakadt az aszfalt egy autó alatt Debrecenben
  A Derék utcán pedig parkoló autóra szakadt egy faág vasárnap, nagy az anyagi kár. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.
 • Campus: az éjjel mégis véget ért
  Ki a zsúfoltságot, ki a szervezők lazítási törekvését emelte ki; a hangulat senkinek sem volt kérdéses. Riport a Campus Fesztivál zárónapjáról.
 • Befejeződött a Campus Fesztivál, 108 ezren buliztak Debrecenben
  Akon, Republic, Pixa, Zagar és még jó pár zenés program zárta a Campus Fesztivál idei kínálatát. Vasárnap reggel véget ért az egyik legnagyobb hazai könnyűzenei esemény Debrecenben. Ami a látogatói számot illeti, várakozáson felül, az egy évvel ezelőtti Campus-jubileumot is meghaladva, idén 108 ezren szórakoztak a négy nap alatt – olvasható a szervezők közleményében.
 • NBA – Az Oklahoma nyerte a döntő nyitányát
  Oklahoma City, 2012. június 13., szerda (MTI) - Az Oklahoma City Thunder nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjének nyitányát, miután hazai pályán 105-94-re legyőzte a Miami Heatet.