Az elért domain név érvényes,

de a tulajdonos nem kért webszolgáltatást a domain névhez

vagy nem újította meg azt!

Amennyiben úgy gondolja, hogy ez az oldal hibásan jelent meg vagy egyéb
közlendője van kérjük ossza meg velünk erre a szövegre kattintva.

Kérjük ellenőrizze le a címet!
Esetleg használja a fenti keresőt!
Regisztráljon magának domain nevet a www.telit.hu weboldalon nagykeráron!
telit_80_25
 • Boglárka, a nap lánya
  Boglárka 20 éves diáklány. Szereti a tetoválásokat, néhánynak már tulajdonosa is. Főleg a keleties motívumokat kedveli. Mottója: fotózkodásra mindig van idő!
 • Földrengés, erasmusos bulik – metszetek Olaszországból
  Petra több mint két évet töltött Olaszország különböző pontjain, dolgozott Nápolyban, Genovában, majd már a Debreceni Egyetem hallgatójaként a szicíliai Catania campusán tanult. Rengeteg tapasztalatot szerzett, és olyasmiket is átélt, amiket a legtöbben tényleg csak a moziban látnak. Ennek köszönhető, hogy beszélgetésünkkor további érdekes, sőt krimibe illő mozzanattal szolgált.
 • DVSC: csodák márpedig vannak
  Kellemetlen zakó után várhatta a DVSC a Fradi elleni. Az előjelek tehát nem voltak ideálisak a hazaiak szempontjából, és a vendégek sem voltak maradéktalanul boldogok egy hete, hiszen Újpesten az utolsó percekben kapott góljuknak köszönhetően egy csak egy ponttal gazdagodhattak. Mint kiderült, később Debrecenben sem hozott sok jót a finis…
 • Elveszve a vadonban: emberek, akik kiállták a természet próbáját
  Évente rengeteg ember téved el a vadonban. Vannak, akik sosem térnek vissza, de akad egy-két kitartó és nagyon szerencsés figura, akik képesek túlélni a megpróbáltatásokat. A Bright Side nemrég hét olyan embert mutatott be, akik nem túl jó esélyeik ellenére valahogy visszajutottak a civilizációba.
 • Villanyoszlopnak ütközött egy autó Hajdúszoboszlón
  Az oszlop megdőlt, a vezeték veszélyesen lóg. A műszaki mentést végző helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. Az érintett útszakaszt lezárták.
 • NBA – Az Oklahoma nyerte a döntő nyitányát
  Oklahoma City, 2012. június 13., szerda (MTI) - Az Oklahoma City Thunder nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjének nyitányát, miután hazai pályán 105-94-re legyőzte a Miami Heatet.