Az elért domain név érvényes,

de a tulajdonos nem kért webszolgáltatást a domain névhez

vagy nem újította meg azt!

Amennyiben úgy gondolja, hogy ez az oldal hibásan jelent meg vagy egyéb
közlendője van kérjük ossza meg velünk erre a szövegre kattintva.

Kérjük ellenőrizze le a címet!
Esetleg használja a fenti keresőt!
Regisztráljon magának domain nevet a www.telit.hu weboldalon nagykeráron!
telit_80_25
 • Videó: 10 ezer forint félóra… Titkos bordélyház Nyíregyházán
  Bordélyházat számoltak fel Nyíregyháza közelében. A bokortanyán működő bordélyház már tíz éve üzemelt és jól bejáratott vendégköre volt. A biztonsági őr nem is engedett be akárkit, csak törzsvendégeket és azokat, akiket nem talált gyanúsnak. Az örömlányok a tánc mellett szexet is kínáltak, fél órára 10 ezer forintért.
 • HAON-ÉLŐ – Paksi FC vs. DVSC
  A labdarúgó OTP Bank Liga 2018/2019-es szezonjának 22. fordulójában a Debreceni VSC csapata a Paksi FC együttesével játszik szombaton 17 órától a Paksi FC Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítunk Hajdú Online-on!
 • Saját táblagép az ovisnak?
  Másodjára rendezte meg a Debreceni Egyetem Az Oktatás–Informatika–Pedagógia konferenciát, melyre az ország több pontjáról érkeztek szakemberek. A Bölcsészettudományi Kar Nevelés- és Művelődéstudományi Intézete szakmai rendezvényének témája az oktatásban használt IKT, azaz az információs és kommunikációs technológia volt.
 • Fotók: Így néznének ki a híres jelenetek speciális effektek nélkül
  Mi tagadás, manapság jókat derülünk a régi filmek kezdetleges effektjein, miközben eszünkbe sem jut, hogy a filmszakma is nevet rajtunk: szemkápráztató látványvilágot tár elénk, amelynek sokszor a fele sem valós.
 • Még szombaton is a viharkárokat számolják fel a tűzoltók
  Több helyen okozott kárt a viharos szél, valamint tűz miatt is riasztották a lánglovagokat. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.
 • NBA – Az Oklahoma nyerte a döntő nyitányát
  Oklahoma City, 2012. június 13., szerda (MTI) - Az Oklahoma City Thunder nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjének nyitányát, miután hazai pályán 105-94-re legyőzte a Miami Heatet.