Az elért domain név érvényes,

de a tulajdonos nem kért webszolgáltatást a domain névhez

vagy nem újította meg azt!

Amennyiben úgy gondolja, hogy ez az oldal hibásan jelent meg vagy egyéb
közlendője van kérjük ossza meg velünk erre a szövegre kattintva.

Kérjük ellenőrizze le a címet!
Esetleg használja a fenti keresőt!
Regisztráljon magának domain nevet a www.telit.hu weboldalon nagykeráron!
telit_80_25
 • Hollywood búcsúzik Andy Vajnától
  Hollywood “egy forradalmi erejének, kedves barátjának” nevezte Arnold Schwarzenegger a vasárnap elhunyt Andy Vajnát, akivel a Total Recall – Az emlékmásban és a Terminator harmadik részében dolgozott együtt.
 • Karibi gyökerek az Atlanti-óceánban
  A Karib-szigetek nevének hallatán mindenkinek a gyönyörű fehér homokos tengerpartok, a hajladozó pálmafák és a türkizkék tenger jut eszébe. Pedig ennél sokkal többet nyújt a térség, melynek az európai, az afrikai és a latin-amerikai hatások miatt történelme és kultúrája is igen sokszínű képet mutat.
 • Elindult az ökumenikus imahét
  Az Attila téri Görögkatolikus Főszékesegyházban vasárnap este megtartott misével vette kezdetét az ökumenikus imahét eseménysorozata.
 • 10 kutyafajta, ami rossz választás gyermekek mellé
  Amikor Hachiért vagy a 101 kiskutyáért aggódunk a filmekben, úgy tűnhet, hogy ezek a kutyák tökéletes választásnak számítanak egy családnál. Könnyen gondolhatjuk úgy, hogy a mi gyermekünknek is jól jönne egy ilyen barát. Ám az aranyos kinézet mögött lehet, hogy más rejlik. Előfordulhat, hogy egy év múlva rájövünk, a kutyát csak egy felnőtt tudja sétáltatni, vagy egyszerűen csak nem szabad felügyelet nélkül otthagyni a gyerekekkel.
 • Elhunyt Andy Vajna
  Életének 75. évében hosszú betegség után budapesti otthonában elhunyt Andy Vajna, a magyar és a nemzetközi filmipar meghatározó alakja, filmproducer, nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos.
 • NBA – Az Oklahoma nyerte a döntő nyitányát
  Oklahoma City, 2012. június 13., szerda (MTI) - Az Oklahoma City Thunder nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjének nyitányát, miután hazai pályán 105-94-re legyőzte a Miami Heatet.