Az elért domain név érvényes,

de a tulajdonos nem kért webszolgáltatást a domain névhez

vagy nem újította meg azt!

Amennyiben úgy gondolja, hogy ez az oldal hibásan jelent meg vagy egyéb
közlendője van kérjük ossza meg velünk erre a szövegre kattintva.

Kérjük ellenőrizze le a címet!
Esetleg használja a fenti keresőt!
Regisztráljon magának domain nevet a www.telit.hu weboldalon nagykeráron!
telit_80_25
 • Tűz ütött ki egy böszörményi lakóházban
  Egy hatvan négyzetméteres, egyszintes lakóház födémje izzott és füstölt Böszörményben, szombat délelőtt. Az épületet nem lakták, előszobájában öt méhkaptárt és egyéb használati tárgyakat tároltak. 
 • “Amíg ő jól érzi magát, addig versenyzünk”
  Szilágyi Barnabásnak nem volt mindig szerencséje a kölykök megválasztásával, kettőt, hármat is vásárolt, mire rátalált Annibale-ra, a nápolyi masztiffra, aki hűen reprezentálja fajtáját. Ami fontos szempont egy-egy kiállítás során. Annibale eddig 13 országban versenyzett, és több címet elnyert.
 • Egy szót sem szólt, de az autójá- val rögtön felszedett két lányt…
  Az alábbi úriembernek csupán annyit kellett tennie Cannes-ban, hogy leáll az út szélére, kinyitja az ajtót, és elkezdi búgatni egy kicsit a motort: máris két hölgy ült mellette a kocsiban…
 • 20 izgalmas régi fotó, amit nem mutattak meg az iskolában
  A történelmi személyekről vannak olyan képek, amelyeket mindenki ismer. A következő fotókat viszont aligha láthatta.
 • Emberméretű parlagfű borzolta a kedélyeket a Határ úton
  Embermagasságú a parlagfű a Határ úton, jelezték szerkesztőségünknek a múlt héten, s magunk is azt tapasztaltuk, hogy a Kishegyesi út felől érkezve az ipari parknak a Richter Gedeon utcához közelebbi részénél félméteres, méteres ma- gasságot értek el a gyomok. A 4-es főút felé haladva még rosszabb volt a helyzet.
 • Sebestyén Balázs: nincs beleszólás a műsorunkba
  A cívisvárosban ért véget az ország legnépszerűbb reggeli rádióműsorának roadshow-ja. A főtéren felállított üvegstúdióban Balázsék most is közéleti és bulvártémákról beszélgettek, valamint vicces játékokat játszottak a hallgatókkal. Sebestyén Balázstól egyebek mellett azt kérdeztük, hányszor kellett eddig a „szőnyeg szélére állni” Andy Vajna szobájában. Interjú.
 • NBA – Az Oklahoma nyerte a döntő nyitányát
  Oklahoma City, 2012. június 13., szerda (MTI) - Az Oklahoma City Thunder nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjének nyitányát, miután hazai pályán 105-94-re legyőzte a Miami Heatet.