Az elért domain név érvényes,

de a tulajdonos nem kért webszolgáltatást a domain névhez

vagy nem újította meg azt!

Amennyiben úgy gondolja, hogy ez az oldal hibásan jelent meg vagy egyéb
közlendője van kérjük ossza meg velünk erre a szövegre kattintva.

Kérjük ellenőrizze le a címet!
Esetleg használja a fenti keresőt!
Regisztráljon magának domain nevet a www.telit.hu weboldalon nagykeráron!
telit_80_25
 • Hogyan lehetne igazságos az alapjövedelem? Ezt írtátok Ti!
  Az Agorán tetszik az alapjövedelem ötlete, de sok a fenntartás is. Az alapjövedelemről szóló cikkünk nyomán többen megszólaltak lapunk levelezési fórumán, az Agorán.
 • Az egyházak nem hagynak bajban senkit
  Januárban többen fordultak Debrecenben és a megyében a rendőrséghez, mert a nagy hidegben elfogyott a tüzelőjük, vagy éppen a kihűlés fenyegetett valakit az utcán. Ezért kerestük meg az egyházi, önkormányzati szervezeteket, és arról érdeklődtünk, milyen segítségre számíthatnak tőlük a nehéz helyzetbe kerülők.
 • A veronai baleset egyik sérültje életveszélyes, kettő nagyon súlyos állapotban van
  Tizenhat halottja, egy mesterséges kómában tartott, életveszélyes állapotú, két nagyon súlyos, tíz súlyos és tizenhárom könnyű sérültje van az éjfél előtt Olasz- országban, Verona közelében történt buszbalesetnek, tizenketten sérülések nél- kül élték túl – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.
 • A DKV-buszok jól bírják a hideget
  A debreceni menetrendi közlekedésben nem okozott eddig komolyabb fenn- akadást a hajnali fagyos idő, a járművek pontosan el tudtak indulni. Napközben egy-egy jármű műszaki meghibásodása elfordul, de ezt a forgalom átszerve- zésével gyorsan, szinte csak néhány perces késéssel korrigálja a társaság – közölte Csohány Andrea, a DKV Zrt. kommunikációs és marketing-előadója.
 • Magyar diákokat szállító busz szenvedett balesetet Verona mellett, tizenhatan meghaltak
  Tizenhat súlyosan megégett holttestet emeltek ki a tűzoltók a Verona mellett balesetet szenvedett, magyar középiskolás diákokat szállító autóbusz roncsai közül – a buszon közel 40-en sérültek meg, az áldozatok bennégtek.
 • NBA – Az Oklahoma nyerte a döntő nyitányát
  Oklahoma City, 2012. június 13., szerda (MTI) - Az Oklahoma City Thunder nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjének nyitányát, miután hazai pályán 105-94-re legyőzte a Miami Heatet.