Az elért domain név érvényes,

de a tulajdonos nem kért webszolgáltatást a domain névhez

vagy nem újította meg azt!

Amennyiben úgy gondolja, hogy ez az oldal hibásan jelent meg vagy egyéb
közlendője van kérjük ossza meg velünk erre a szövegre kattintva.

Kérjük ellenőrizze le a címet!
Esetleg használja a fenti keresőt!
Regisztráljon magának domain nevet a www.telit.hu weboldalon nagykeráron!
telit_80_25
 • “A Vidi igazolta, hogy jobb csapat, mint mi, megérdemelten nyerte a párharcot”
  A DVSC vs. MOL Vidi FC (0-3) Magyar Kupa elődöntős visszavágó után a két edző, Herczeg András és Szalai Tamás értékelte a látottakat.
 • Mindent megtett a Loki, hiába
  A minimális különbségű, egy megszerzett góllal kivívott győzelemmel érkezett Vidi volt a DVSC ellenfele kedden este a Nagyerdei Stadionban, a Magyar Kupa-visszavágó tétje nem volt más, mint az, ki jut be a sorozat fináléjába.
 • A húsvéti ünnep elhozta a csodát
  A második világháború megannyi magyar katonát, hazafit követelt, közülük a szerencsésebbek viszontláthatták családtagjaikat, ahogyan Simon Péter István is. Mindössze huszadik életévét töltötte be, amikor katonaruhába kellett bújnia. A fronton majdnem elföldelték, később tsz-elnök lett belőle. Nem mindennapi életútjáról lánytestvére, Vántsa Zoltánné mesélt a Naplónak.
 • Debrecen román megszállásának 100. évfordulójára emlékezünk
  Április 20-án nagyszabású ünnepi rendezvényekkel ünnepelték Nagyváradon a román hadsereg bevonulásának és a román adminisztráció bevezetésének centenáriumát. 1919. április 23-án a román hadsereg Debrecent is elfoglalta, és tizenegy hónapig megszállás alatt tartotta.
 • Kalandregénybe is beillene a debreceni néni élettörténete
  Demeter Ilona Debrecenben született, de soha nem tudta meg, kik az igazi szülei, nevelőszülők gondoskodtak róla. A néni a napokban ünnepelte 95. születésnapját.
 • NBA – Az Oklahoma nyerte a döntő nyitányát
  Oklahoma City, 2012. június 13., szerda (MTI) - Az Oklahoma City Thunder nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjének nyitányát, miután hazai pályán 105-94-re legyőzte a Miami Heatet.