Ezt a domain nevet a tulajdonosa nem újította meg,

de még megújítható!


Amennyiben Ön a domain tulajdonosa és meg kívánja

hosszabbítani a domain nevet vegye fel a kapcsolatot

ügyfélszolgáltunkkal!Esetleg használja a fenti keresőt!
Regisztráljon magának domain nevet a www.telit.hu weboldalon nagykeráron!

telit_80_25


 • Kerek egésszé rántjuk a keddet
  Megismerkedhettünk Debrecen legnépszerűbb Facebook-csoportjával, fotókkal emlékeztünk a Campusra, de az is kiderült, milyen földutak újulnak meg a közeljövőben a cívisvárosban.
 • Végre rendesen helyrerakhatják a leharcolt konyhákat
  Hiányzó vagy törött csempékkel burkolt falak, az évtizedek alatt elkopott, csúszós padló, csöpögő csapok, elavult tűzhelyek – jellemzően ez tárul a látogató szeme elé egy-egy vidéki menza konyhájában. Elvárás az egészséges étel, de csak most kezdték megvizsgálni, hol kellene készíteni azokat.
 • Megerősített Rosenborgot fogad a Loki csütörtökön
  Azonban a régiek közé tartozó Söderlund is gólveszélyes, jó lesz vigyázni rá!
 • A Campus Fesztivál legjobb fotói
  Mára valószínűleg már mindenki kipihente a 2015-ös Campus Fesztivál fáradalmait, ezért úgy döntöttünk, még egyszer felelevenítjük a legjobb pillanatokat Debrecen négynapos bulijáról. Folytatás egy év múlva!
 • Elképesztő fotók a világ legmagasabb emberéről
  1918. február 22-én egy teljesen átlagos méretű gyermek jött világja Illinois államban, ő volt Robert Wadlow. Az első születésnapján azonban már 20 kilót nyomott és 1 méter magas volt.
 • NBA – Az Oklahoma nyerte a döntő nyitányát
  Oklahoma City, 2012. június 13., szerda (MTI) - Az Oklahoma City Thunder nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjének nyitányát, miután hazai pályán 105-94-re legyőzte a Miami Heatet.