Ezt a domain nevet a tulajdonosa nem újította meg,

de még megújítható!


Amennyiben Ön a domain tulajdonosa és meg kívánja

hosszabbítani a domain nevet vegye fel a kapcsolatot

ügyfélszolgáltunkkal!Esetleg használja a fenti keresőt!
Regisztráljon magának domain nevet a www.telit.hu weboldalon nagykeráron!

telit_80_25


 • F1 – Hamilton megállíthatatlan, újabb kettős Mercedes-siker

  A legutóbbi két futamon is győztes Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Kínai Nagydíjat, ezzel négy pontra megköze- lítette az összetettben élen álló, most második csapattársát, Nico Rosberget.

 • A Rák lassan eléri a határait

  Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

 • Húsvét – Erdő Péter: nincs más boldogság, mint az ami a szeretetből fakad

  Adjuk hírül, hogy többek vagyunk, mint amire sokszor becsüljük ma- gunkat, hogy nincs más boldogság, mint az ami az irgalomból, a megbocsátásból, a figyelmes, a mindenét megosztó szeretetből fakad – mondta Erdő Péter bíboros nagyszombat este húsvét vigíliájának szertartásán, a zsúfolásig telt budapesti Szent István-bazilikában.

 • Jogszabályváltozás – Indulhat a nemzeti elektronikus jegyrendszer

  Május 1-jétől hatályos az a rendelet, amelyben a kormány a Nemzeti Mobilfizetési Zrt.-t jelölte ki a Nemzeti Személyszállítási Intelligens Közlekedési Rendszerek Platform (NESZIP) koordinálására és működtetésére – a platformhoz valamennyi közforgalmú személyszállító csatlakozhat.

 • Barbi, a nap lánya

  Barbi nyíregyházi diáklány, aki már nagyon várja a húsvétot. Ezekkel a képekkel kíván kellemes ünnepeket minden kedves olvasónak.

 • NBA – Az Oklahoma nyerte a döntő nyitányát
  Oklahoma City, 2012. június 13., szerda (MTI) - Az Oklahoma City Thunder nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjének nyitányát, miután hazai pályán 105-94-re legyőzte a Miami Heatet.