Ezt a domain nevet a tulajdonosa nem újította meg,

de még megújítható!


Amennyiben Ön a domain tulajdonosa és meg kívánja

hosszabbítani a domain nevet vegye fel a kapcsolatot

ügyfélszolgáltunkkal!Esetleg használja a fenti keresőt!
Regisztráljon magának domain nevet a www.telit.hu weboldalon nagykeráron!

telit_80_25


 • Önkormányzat 2014 – Az NVB döntött az országos nemzetiségi szavazólapok nyomtatásáról
  A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) keddi ülésén egyhangúlag jóváhagyta mind a 13 országos nemzetiségi listás szavazólap adattartalmát, azaz imprimálta, engedélyezte azok nyomtatását.
 • A biztosítók liberálisak a természeti károk kifizetésekor
  A korábbi évek gyakorlata szerint az árvíz és belvíz károknál a biztosítók nem vették szó szerint a szerződési feltételeket és szinte kivétel nélkül megtérítették a károkat, ez minden valószínűség szerint most is így lesz – közölte a biztositas.hu online alkusz cég kedden az MTI-vel.
 • Pontot szereztek a balmazújvárosiak
  Az első fordulóbeli, hazai vereség után (négy gólos zakót szabott az újvárosiakra a Mezőkövesd) a Ligakupa második körében már nem maradt pont nélkül a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő alakulata.
 • Nyugatra vitték őket
  Több száz külföldi menekültet csempészett az a bűnbanda üzletszerűen Nyugat-Európába, amelynek több tagja kedden állt dr. Ficsor Gabriella büntetőtanácsa előtt. A másodfokú eljárás első napján a Debreceni Törvényszék ítélete ellen fellebbezett 14 vádlott védői tartottak perbeszédet – tájékoztatott Berényiné Fórizs Ildikó, a táblabíróság szóvivője.
 • Traffipax-mérések szeptember- ben Hajdú-Bihar megyében
  Nézze meg, hogy hol mérik a gépjárművek sebességét Hajdú-Bihar megyében szeptemberben!
 • NBA – Az Oklahoma nyerte a döntő nyitányát
  Oklahoma City, 2012. június 13., szerda (MTI) - Az Oklahoma City Thunder nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjének nyitányát, miután hazai pályán 105-94-re legyőzte a Miami Heatet.