Ezt a domain nevet a tulajdonosa nem újította meg,

de még megújítható!


Amennyiben Ön a domain tulajdonosa és meg kívánja

hosszabbítani a domain nevet vegye fel a kapcsolatot

ügyfélszolgáltunkkal!Esetleg használja a fenti keresőt!
Regisztráljon magának domain nevet a www.telit.hu weboldalon nagykeráron!

telit_80_25


 • A Dal 2019 – Petruskát kizárták, Oláh Gergő szerepel a döntőben
  Beigazolódott a plágiumgyanú, emiatt Petruskát kizárták A Dal 2019 döntőjéből, helyette Oláh Gergő szerepel a legjobb nyolc versenyző között a műsor szombati fináléjában – tájékoztatott az MTVA sajtóirodája.
 • Átvenné az egyetem a Tímárház volt szárítóját: kiderült, mi lehet a szebb napokat látott épület sorsa
  A Debreceni Egyetem Műszaki Karának Építészmérnöki Tanszéke azt kérte a debreceni önkormányzattól, hogy adják nekik ingyenes használatba a debreceni Nagy-Gál István utca 6. szám alatti Tímárház mellett található egykori szárítóépületet és a hozzá kapcsolódó területet. A 300 négyzetméteres ingatlant jelenleg senki nem használja.
 • Teljes útlezárás volt a 42-es főúton kamionmentés miatt
  Műszaki mentés miatt zárták le a 42-es főutat hétfő délelőtt Földes és Berettyóújfalu között - olvasható a police.hu-n.
 • Ez Skandinávia – dolgok, amik csak északon történhetnek meg
  Milyen kép ugrik be először, ha meghallod, hogy Skadinávia? Hó, fjordok, vikingek, szaunák vagy esetleg a Mikulás? A most következő képek alapján viszont kiderül, hogy lehet, nem is ismerjük annyira az északiakat, mint ahogy azt hittük. Kicsit őrültek, de természetesen a lehető legjobb értelemben. A Bright Side készített egy összeállítást, amiből számodra is egyértelmű lesz, más az élet arrafelé.
 • Láthatóvá tenni a gyalogost: így működik a debreceni okoszebra
  Egyre elterjedtebbek az úgynevezett intelligens gyalogátkelőhelyek, melyek a zebrán áthaladók biztonságát hivatottak növelni. Ezekből többféle megoldás is létezik, az egyik a SafeCross Okos Zebra. A Pearl Enterprises Kft. két és fél éve foglalkozik ezzel a rendszerrel, amelyből már több mint harmincat telepítettek országszerte. Debrecenben az első ilyen technológiájukat az István út és a Holló László sétány kereszteződésénél avatták, a másodikat pedig a Bolyai utcán.
 • NBA – Az Oklahoma nyerte a döntő nyitányát
  Oklahoma City, 2012. június 13., szerda (MTI) - Az Oklahoma City Thunder nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjének nyitányát, miután hazai pályán 105-94-re legyőzte a Miami Heatet.