Ezt a domain nevet a tulajdonosa nem újította meg,

de még megújítható!


Amennyiben Ön a domain tulajdonosa és meg kívánja

hosszabbítani a domain nevet vegye fel a kapcsolatot

ügyfélszolgáltunkkal!Esetleg használja a fenti keresőt!
Regisztráljon magának domain nevet a www.telit.hu weboldalon nagykeráron!

telit_80_25


 • „Nagyon boldogok vagyunk, hogy sikerült bennmaradni”
  „Debrecenhez a Loki hozzátartozik, a város megérdemli, hogy NB I-es csapata legyen, nagyon nagyon boldogok vagyunk, hogy ezt sikerült elérni” – nyilatkozta Herczeg András, a Debreceni VSC vezetőedzője a Diósgyőri VTK elleni 3-1-es Loki-győzelemmel zárult „kiesési rangadó” után.
 • Fő, meg sül a pulyka Debrecen főterén
   Kellemes illatok és némi füst száll szombat reggel óta a Kossuth térről.
 • Pikniken próbálták megvitatni a lakók, mi legyen az “aranyháromszögben”
  A debreceni Újkerti Lakótelep szélén, a Böszörményi út és a Békessy Béla utca sarkon található nagy üres telek tervezett beépítésével kapcsolatban, ott lakókat hallgattak meg egy piknik keretében a Natív Egyesület tagjai szombat délután.
 • HAON-ÉLŐ – DVTK vs. DVSC 1-3
  A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 33., záró fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Debreceni VSC együttesét fogadta „hazai pályán” szombaton 19 órától Mező- kövesden, telt ház előtt. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon!
 • HAON-ÉLŐ – DVSC-TVP vs. MTK Budapest 26-24 (13-11)
  A női kézilabda NB I. 2016/17-es szezonjának 26. fordulójában a DVSC-TVP az MTK Budapest együttesét fogadta szombaton 18 órától a Hódosban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on!
 • NBA – Az Oklahoma nyerte a döntő nyitányát
  Oklahoma City, 2012. június 13., szerda (MTI) - Az Oklahoma City Thunder nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjének nyitányát, miután hazai pályán 105-94-re legyőzte a Miami Heatet.