Ezt a domain nevet a tulajdonosa nem újította meg,

de még megújítható!


Amennyiben Ön a domain tulajdonosa és meg kívánja

hosszabbítani a domain nevet vegye fel a kapcsolatot

ügyfélszolgáltunkkal!Esetleg használja a fenti keresőt!
Regisztráljon magának domain nevet a www.telit.hu weboldalon nagykeráron!

telit_80_25


 • A kínai cipőipar nem érzi a válságot

  A cipőgyártás nem veszített lendületéből Kínában, erről árulkodnak a leg- frissebb statisztikai adatok és ezt hangoztatták az iparág képviselői is a délkeleti Csincsiangban, “a cipőgyártás kínai fővárosában”, ahol pénteken 16. alkalommal rendezték meg a lábbelik nemzetközi kiállítását és vásárát.

 • Ismét LADIK vetélkedő

  A Hajdú-bihari Napló nyolcadik alkalommal rendezte meg a LADIK, azaz a Lapot a diákoknak! elnevezésű médiavetélkedőt.

 • Megbízólevelek átadása

  Kósa Lajos, dr. Pósán László, valamint Tasó László egyéni választókerületi képviselők részére a Régi Városházán adták át az országgyűlési képviselőknek szóló megbízóleveleket.

 • Diákszínjátszók

  A Kotsi Patkó János V. Bihar-Bihor Minősítő Diákszínjátszó Fesztivált április 17-19. között rendezik meg a derecskei művelődési központ színháztermében.

 • Közlekedési és parkolási rend a hosszú hétvégén

  Megkezdődik a tavaszi szünet és közeledik a Húsvéti hosszú hétvége is, melynek ideje alatt változik a közlekedési és parkolási rend Debrecenben, valamint az ügyfélszolgálati nyitvatartási rend is eltér a megszokottól.

 • NBA – Az Oklahoma nyerte a döntő nyitányát
  Oklahoma City, 2012. június 13., szerda (MTI) - Az Oklahoma City Thunder nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjének nyitányát, miután hazai pályán 105-94-re legyőzte a Miami Heatet.