Ezt a domain nevet a tulajdonosa nem újította meg,

de még megújítható!


Amennyiben Ön a domain tulajdonosa és meg kívánja

hosszabbítani a domain nevet vegye fel a kapcsolatot

ügyfélszolgáltunkkal!Esetleg használja a fenti keresőt!
Regisztráljon magának domain nevet a www.telit.hu weboldalon nagykeráron!

telit_80_25


 • Az öt találatosok örülhetnek a hatoson
  A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 6. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki.
 • További esőzésre számíthatunk
  A jövő héten ismét borús lesz az idő, további esőzések várhatók, akár jelentős mennyiségű csapadék is hullhat. Napközben jellemzően 10 Celsius-fok körüli maximumokra, a leghidegebb órákban fagypont körüli értékekre kell készülni – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat középtávú országos előrejelzéséből.
 • Megszorongatta a kis Loki a Nyíregyházát
  Az éllovas Szpari volt a DVSC-DEAC ellenfele a labdarúgó NB III Keleti csoportjában. A vendégek nehezen tudták két vállra fektetni a kis Lokit.
 • Fortuna frizurája
  Nem vagyok profi játékos. Aligha férnék be „istenasszony” válogatott tizenegyébe. Tudom, hogy „őnaccsá- ga” igen szeszélyes. Óvatosan kere- sem hát a kegyeit. Hébe-hóba, ha légyottozok vele, s gálánsan, mintha bazsarózsát tennék az oltárára, egy ötös meg egy hatos szelvénnyel bizonyítom: ott vagyok a hódolók sorában. Boda István írása.
 • Nagyon részeg lehetett a lány, akit majdnem megerőszakoltak egy debreceni lépcsőházban
  A rendőrség gyanúja szerint három tizenéves fiú akart megerőszakolni egy fiatal lányt Debrecenben péntek este. A magatehetetlen lány védekezni sem tudott, amikor magukkal rángatták egy lépcsőházba.
 • NBA – Az Oklahoma nyerte a döntő nyitányát
  Oklahoma City, 2012. június 13., szerda (MTI) - Az Oklahoma City Thunder nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjének nyitányát, miután hazai pályán 105-94-re legyőzte a Miami Heatet.