Ezt a domain nevet a tulajdonosa nem újította meg,

de még megújítható!


Amennyiben Ön a domain tulajdonosa és meg kívánja

hosszabbítani a domain nevet vegye fel a kapcsolatot

ügyfélszolgáltunkkal!Esetleg használja a fenti keresőt!
Regisztráljon magának domain nevet a www.telit.hu weboldalon nagykeráron!

telit_80_25


 • Hajnalka, a nap lánya
  Hajnalka 21 éves miskolci lány. Télen a fekete és a fehér, nyáron a rózsaszín a kedvenc színe. Mottója: “Minden reggel ébredj mosolyogva!”
 • Egy ember meghalt egy hajdúsámsoni tűzben
  Leégett egy faház a Hajdúsámsonhoz tartozó Sámsonkertben, a Számadó utcában kedden késő éjszaka, a tűzoltók egy holttestet találtak a romok alatt.
 • Megújulnak a lépcsők az Újkertben
  A Jerikó utca 36. számnál kedden tartott sajtótájékoztatón Korbeák György, a városrész önkormányzati képviselője hangsúlyozta: az Új Főnix Terv kiemelt célja, hogy a város minden részén javítsa az életkörülményeket.
 • Debrecen neve mellé felkerült immár a Mercedes-csillag is
  Bemutatták az ITK Holding új, elővárosi buszát, a REFORM 501 LE típust 2018. december 11-én, Budapesten. A vállalat vezérigazgatója egyben aláírta azt a megállapodást, amely értelmében elkezdődhet a Déli Ipari Parkban egy új buszgyár építése. A bemutatón Papp László polgármester úgy fogalmazott: az ITK Holding a város gazdaságának erős bástyája lesz és Debrecen neve mellé felkerült a Mercedes-csillag is – közölte a Debreceni Városháza.
 • Számos turisztikai fejlesztés várható Debrecenben
  A kiemelt turisztikai központok közé emelte a kormány Debrecent tavaly Hajdúszoboszlóval, Hortobággyal és a Tisza-tó környékével együtt. Ez a cím azt is jelenti, hogy a Magyar Turisztikai Ügynökséggel együttműködve a térség több mint 35 milliárd forintot, ezen belül Debrecen 18,6 milliárd forintot fordíthat turisztikai fejlesztésekre.
 • NBA – Az Oklahoma nyerte a döntő nyitányát
  Oklahoma City, 2012. június 13., szerda (MTI) - Az Oklahoma City Thunder nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjének nyitányát, miután hazai pályán 105-94-re legyőzte a Miami Heatet.