Ezt a domain nevet a tulajdonosa nem újította meg,

de még megújítható!


Amennyiben Ön a domain tulajdonosa és meg kívánja

hosszabbítani a domain nevet vegye fel a kapcsolatot

ügyfélszolgáltunkkal!Esetleg használja a fenti keresőt!
Regisztráljon magának domain nevet a www.telit.hu weboldalon nagykeráron!

telit_80_25


 • Lövöldözés volt Nyíregyházán, egy ember meghalt, egy életveszélyesen megsérült
  A fegyveres támadó szabályosan kivégezte a családi házban élőket, s egy harmadik férfit is megsebesítve elmenekült.
 • Remélni sem mertek ilyen elsöprő győzelmet a görbeháziak
  Gólgazdag fordulóval indult a Szertár Sportbolt megye II. 2016/17-es szezonja múlt hétvégén: összesen 67 találat esett, az Északi csoportban harmincnégyszer, a Déliben harmincháromszor zörgették meg a hálót a játékosok. Az egyik legtermékenyebb összecsapásnak a Nyíracsád–Görbeháza találkozó bizonyult (Északi csoport), a hazaiak kettő, míg a vendégek öt gólig jutottak. 
 • Ki visz majd haza? Buli és meccs után jön értünk a villamos!
  Egyik olvasónk azt kérdezte tőlünk, hogy miért nem indít a DKV pluszjáratokat olyankor, amikor egyszerre több ezer embert megmozgató nagyrendezvényeket tartanak a városban. Példaként említette a Borkarnevált, a nagyvásárokat és a Loki-meccseket. Továbbítottuk a kérdést, és megkaptuk a DKV Zrt. válaszát.
 • Videó: Nem csak a tenyeresüktől esik le az állunk – A 33 legdögösebb teniszező
  Aligha söpörheti le bárki is Ana Ivanovicot és Maria Sharapovát a pályáról a legszexibb női teniszezők versenyében. Érkeznek azonban új játékosok is, akik ma már bőven felveszik velük a kesztyűt dögösség tekintetében is.
 • Horrorbaleset történt Monostorpályiban: majdnem lefejezte a kábel a motorost
  Majdnem végzetesnek bizonyult a péntek este egy debreceni motoros számára. Érthetetlen módon egy, az úton nyakmagasságban kifeszített kábel majdnem lefejezte a szabályosan közlekedő férfit, aki az alacsony tempó mellett a csodának és a védőruházatának köszönheti az életét. Miközben a nyakán, és a csípőjén sérüléseket szenvedett Tamás otthonában gyógyul, és arra keresi a választ, hogy ez miként fordulhat elő, a helyiek a rendőrségre várnak.
 • NBA – Az Oklahoma nyerte a döntő nyitányát
  Oklahoma City, 2012. június 13., szerda (MTI) - Az Oklahoma City Thunder nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjének nyitányát, miután hazai pályán 105-94-re legyőzte a Miami Heatet.