Ezt a domain nevet a tulajdonosa nem újította meg,

de még megújítható!


Amennyiben Ön a domain tulajdonosa és meg kívánja

hosszabbítani a domain nevet vegye fel a kapcsolatot

ügyfélszolgáltunkkal!Esetleg használja a fenti keresőt!
Regisztráljon magának domain nevet a www.telit.hu weboldalon nagykeráron!

telit_80_25


 • Halálra gázolt a vonat egy nőt Hajdúhadházon
  Este fél nyolc körül a hajdúhadházi vasúti megállóban egy Nyíregyháza irányából Debrecen felé közlekedő személyvonat eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy nőt. A baleset következtében a nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.
 • Egyetlen gólt kell ledolgozni, együtt biztosan sikerül!
  Négy esztendő után újra a nemzetközi porondon szerepel a DVSC női kézilabdacsapata, ráadásul nagyon közel áll ahhoz, hogy sikerrel vegye az első akadályt. Az EHF Kupa második körében a Loki a Nantes Loire Atlantique Handball csapatával méri össze tudását, s az első, franciaországi mérkőzésen a házigazdák mindössze egy góllal, 24–23-ra bizonyultak jobbnak. 
 • Karambol után borulás: oldalán állt meg egy autó a Sámsoni úton
  Autóbalesethez, leszakított villanyvezetékhez és gázszivárgáshoz, valamint ételleégés miatt riasztották csütörtökön a tűzoltókat. Ügyeleti hírek.
 • Ilyen volt – ilyen lett: fotómontázs a megújult debreceni utcákról
  Javában zajlanak az útfelújítási munkák Debrecenben, sok helyen már végeztek is az aszfaltozással. Az önkormányzat lefényképezte az előtte-utána állapotokat, így kicsit jobban kivehető, mi változott a városban. Fotók!
 • Debrecenből indult, most világot hódít fejlesztésével Varga Levente
  Santiago után Dubai előtt találkoztunk, hogy beszélgessünk eddigi életéről, karrierjéről és a terveiről. Mindössze 32 éves a debreceni születésű Varga Levente, de az informatikában már a nemzetközi hírnevet ostromolja, saját fejlesztésű szoftvereivel a dróntechnológia egy új felhasználási formáját dolgozta ki, ami egyedülálló az egész világon.
 • NBA – Az Oklahoma nyerte a döntő nyitányát
  Oklahoma City, 2012. június 13., szerda (MTI) - Az Oklahoma City Thunder nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjének nyitányát, miután hazai pályán 105-94-re legyőzte a Miami Heatet.