Ezt a domain nevet a tulajdonosa nem újította meg,

de még megújítható!


Amennyiben Ön a domain tulajdonosa és meg kívánja

hosszabbítani a domain nevet vegye fel a kapcsolatot

ügyfélszolgáltunkkal!Esetleg használja a fenti keresőt!
Regisztráljon magának domain nevet a www.telit.hu weboldalon nagykeráron!

telit_80_25


 • Duma Roast Ganxsta Zolee-val

  Rendhagyó dumaszínházi premiernek lehetett tanúja szerdán a debreceni közönség: ezúttal Ganxsta Zolee-n élezték a nyelvüket a fellépő humoristák a Lovardában.

 • Szeress okosan, élj tudatosan!

  Hogyan neveljük a gyermeket önálló, értelmes életre? Mit jelent a tudatos- ság a szeretetben? Többek között ezekre a kérdésekre keresték a választ annak a konferenciának az előadói, amelyet szülők és a gyermekek nevelésével foglalkozó szakemberek számára szerveztek szerdán az Ifjúsági Házban.

 • Komor László bronz- érmes az ifi vb-n

  A DVSC +91 kilós bunyósa a legjobb 32-ből indulva a dobogóra verekedte magát Szófiában, amivel egyszer- smind jogot szerzett arra is, hogy nyáron elinduljon a korosztályos olimpián.

 • Várhatóan jogi lépéseket tesz az NFA a kishantosi ügyben

  Várhatóan jogi lépéseket tesz a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (NFA) a kishantosi ügyben az államot ért kár megtérítése érdekében – közölte Bitay Márton, a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) állami földprogramért felelős államtitkára szerdán az MTI-vel.

 • Újabb lépés a környezettudatosság felé

  Tovább fejlesztik a szilárdhulladék-gazdálkodási rendszert.

 • NBA – Az Oklahoma nyerte a döntő nyitányát
  Oklahoma City, 2012. június 13., szerda (MTI) - Az Oklahoma City Thunder nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjének nyitányát, miután hazai pályán 105-94-re legyőzte a Miami Heatet.